Algemeen telefoonnummer: +32 9 342 28 28
E-mail: pc.st.jan.baptist@janbaptist.broedersvanliefde.be

 

Suikerkaai

Psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist
Directiesecretariaat
Suikerkaai 81 | 9060 Zelzate
België

Telefoon: +32 9 342 28 28
Fax: +32 9 342 28 18

Erkenningsnummer ziekenhuis: 7 20 978 23
Rekeningnummer: IBAN: BE65 4460 5320 0196 – BIC: KREDBEBB

Campus Suikerkaai is de hoofdcampus van psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist. Hier zijn de medische, facilitaire en administratieve diensten gevestigd. Ook de meeste ziekenhuisafdelingen zijn hier te vinden.

Krekelmuyter

Omer De Bruyckerstraat 2 A | 9060 Zelzate

Campus Krekelmuyter maakt deel uit van het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist. Hier is de PVT-afdeling Krekelmuyter gevestigd

Oostkade

Oostkade 24-26 | 9060 Zelzate

Campus Oostkade maakt deel uit van het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist. De ligging centraal in Zelzate leent zich goed voor het forensisch dagcentrum Ligarsa.

Het Centrum voor Arbeidszorg (CAZ) houdt er een koffiehuis (De Kameleon) en een sociaal restaurant (het Slakkenhuisje) open, en biedt er arbeidstrajectbegeleiding aan.

Warande

Zwaluwlaan 62a | 9185 Wachtebeke

Campus Warande maakt deel uit van het psychiatrisch centrum Sint-Jan-Baptist. Hier is de PVT-afdeling De Warande gevestigd.

Leveranciers

Levering van geneesmiddelen

De centrale apotheek koopt alle geneesmiddelen aan. De hoofdapotheker is Charlotte Bauters. Leveringen gebeuren via de hoofdingang. Je meldt je aan via de parlofoon.

 

Levering van voeding en goederen

De centrale keuken koopt alle voeding aan. De verantwoordelijke is het diensthoofd Veerle Schatteman.

Alle goederen die geen voeding of geneesmiddelen zijn worden aangekocht door het centrale magazijn. Het diensthoofd is Veerle De Klerck.

Leveringen gebeuren via de leveranciersingang (je slaat aan het kruispunt rechts af en neemt de laatste ingang aan het einde van de straat). Je meldt je aan via de parlofoon. Op de campus volg je de bewegwijzering “Leveranciers” tot aan de keuken/magazijn. Je parkeert enkel op de daartoe aangeduide plaatsen en respecteert op de campus de verkeerscode (max. 30 km/uur).

Alle leveringen gebeuren tussen 08:00 uur en 12:00 uur of 13:00 uur en 16:00 uur, tenzij anders vermeld op de bestelbon.

 

Aannemers of contractors

Bedrijven die werken uitvoeren krijgen toegang via de hoofdingang. Je rijdt hiervoor rechtdoor aan het kruispunt en neemt de eerste ingang. Je meldt je aan bij het onthaal. De receptioniste zal Jo D’Haenens (adjunct-hoofd technische dienst) verwittigen van je aankomst en je de nodige sleutel meegeven. Je parkeert enkel op de daartoe aangeduide plaatsen en respecteert op de campus de verkeerscode (max. 30 km/uur).

Leveranciers volgen de procedure “werken met derden” die onderdeel uitmaakt van de bestelling.

Vraag de procedure leveranciers aan bij Els Kips.

Een overzichtelijke weergave van het grondplan kan je hier raadplegen.